ANNONS

Sonny Laguna debuterar med dystopisk framtidsskildring

Sonny Laguna. Foto: Privat

Jag har sedan tonåren spelat in kortfilm och sedan i vuxen ålder också långfilm. Haft turen att arbeta sida vid sida med två av mina barndomsvänner; tillsammans har vi släppt fyra långfilmer på marknaden – helt självfinansierade. Efter ett år av arbete genom en amerikansk producent under 2017 så har det blivit en ofrivilligt lång paus från filmskapandet. Det gjorde att jag tog tillfället i akt att äntligen förverkliga en annan dröm: att skriva en bok. 

Jag har alltid inspirerats av tv-spel, science fiction och skräck. Att måla upp en klassisk dystopisk framtid med en del egna idéer om hur den skulle kunna se ut har varit väldigt givande, och för mig har det varit en självklarhet att skriva på engelska. 

Utöver skapandet älskar jag god, vegetarisk mat, är en stor djurvän och är en ganska djupt rotad spelnörd. Gillar en god öl, barhäng och fascineras ständigt av japansk kultur.

Code Walkers

Code Walkers

The first chapter in a planned trilogy, "Code Walkers" paints a grim picture of the future. Set centuries from now, the world is controlled by a powerful A.I program to maintain the peace, but nothing lasts forever. Läs mer »
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print

info@boktugg.se

Relaterade nyheter