ANNONS

Margaret Atwood ger ut poesi igen

Margaret Atwood. Arkivbild: Alastair Grant/AP/TT.

Den kanadensiska författaren Margaret Atwood ska ge ut sin första diktsamling på över ett decennium, skriver The Guardian.

Boken heter ”Dearly” och utforskar ämnen som ”frånvaro och avslut, åldrande och retrospektion” och ska bland annat befolkas av varulvar, utomjordingar och sirener, enligt förlaget.

Den här artikeln är INTE låst.

Om du har möjlighet, hjälp oss gärna att hålla våra nyhetsartiklar olåsta utan betalvägg. Antingen köp en prenumeration på Boktugg INSIDER Basic eller Insider Business. Eller gör en engångsdonation via Swish eller kort.

25 kr 50 kr 75 kr 150 kr 500 kr Annat Swish

”Dearly” ges ut i november och blir den 80-åriga författarens första diktsamling sedan ”Dörren” från 2007.

Margaret Atwood var poet innan hon började skriva prosa, och hon debuterade i början av 1960-talet. Hennes senaste bok är förra årets roman Gileads döttrar – uppföljaren till Tjänarinnans berättelse, som ligger till grund för tv-serien ”Handmaid’s tale”.


❤ Gillade du den här artikeln? Vi hoppas det.
Kanske fick du lite kunskap eller tips eller bara ett gott skratt… I så fall har vi lyckats. Som du märkte slapp du betalvägg, eftersom vi vill välkomna nya läsare och göra det enkelt för trogna boktuggare. Om du gillar det vi gör och har möjlighet tar vi gärna emot ditt bidrag. En slant som tack för en bra artikel eller en Insider-prenumeration för dig som är författare eller jobbar i branschen. Stötta den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet.
Antingen köp en prenumeration på Boktugg INSIDER Basic eller Insider Business. Eller gör en engångsdonation via Swish eller kort.
25 kr 50 kr 75 kr 150 kr 500 kr Annat Swish

Om du har bråttom:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
TT

TT

Om du frågar någon vem som är Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är chansen stor att svaret blir "TT". Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre. Så presenterar sig TT på sin hemsida. Boktugg samarbetar med dem för att få tillgång till fler spännande nyheter och reportage än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se