ANNONS

Smashword söker patent för ”presales”

Smashwords Presales är ett nytt verktyg som gör det möjligt för författare att sälja eböcker till sina läsare – före det officiella utgivningsdatumet – exempelvis till prenumeranter på ett nyhetsbrev via en unik länk. Presales (förhandsförsäljning) är inte samma sak som preorders (förhandsbeställningar), skillnaden är att leveransen sker direkt vid köpet. Smashwords har lämnat in en patentansökan men skriver på sin blogg att de inte tänker behålla tekniken för sig själva utan licensiera den till partners – och konkurrenter. (Via TNPS)

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se