fbpx

Kundupplevelse i fokus för Adlibris – Veronica Fras blir Customer Experience Manager

Veronica Fras blir Adlibrisgruppens Customer Experience Manager. Foto: Pressbild.

Veronica Fras blir Adlibrisgruppens Customer Experience Manager. Hon kommer att jobba med kundupplevelse inte minst inom kundtjänst.

– Veronica kommer att tillföra mycket med sin omfattande och gedigna erfarenhet inom Customer Experience, inte minst från sin senaste roll inom streaming, som är en av de mest konkurrensutsatta branscher som finns. Veronicas kombination av strategisk och analytisk höjd, operativt arbete och ett uppskattat ledarskap, gör att hon kommer att bli en stor tillgång för oss, säger Jonas Karlén vd för Adlibrisgruppen, i ett pressmeddelande.

Adlibrisgruppen gör nu en kraftsamling kring kundupplevelsen genom att skapa en ny avdelning, Customer Experience, där man samlar CRM och Kundservice. Som chef för den nybildade avdelningen har Veronica Fras rekryterats. Hon har under större delen av sin karriär arbetat med frågor som är relaterade till strategier kring kundupplevelse, marknadsföring, köpbeteende, skriver bolaget.

ANNONS

Veronica Fras kommer närmast från Viaplay där hon var Head of Customer Experience och har innan dess arbetat på SPP och Svenska Spel inom liknande roller och områden.

– Det är en dröm för mig att bli en del av Adlibrisgruppen. Böcker har alltid varit en personlig passion för mig samtidigt som det berikar oss individer och är viktigt för samhället. Jag hoppas att jag kan bidra med mina erfarenheter av att jobba datadrivet och kundcentrerat, både strategiskt och operativt. Jag tror också att det finns en hel del likheter med min nuvarande bransch, inte minst i utmaningarna kring att hjälpa kunden att snabbt och enkelt hitta relevant och intressant innehåll och att inspirera till nya upplevelser, säger Veronica Fras, i samma pressmeddelande .
❤ Tack för att du kom hit och läste …
… det gör oss stolta och glada. Som du märkte slapp du betalvägg. Ett val vi gjort, eftersom vi genuint älskar litteraturen och vill sprida våra artiklar till alla bokälskare. Är du trogen boktuggare och gillar det vi gör – stötta gärna den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet. Varje bidrag vi får från läsare som dig, litet eller stort, gör att vi kan fortsätta ta med er bakom kulisserna i bokbranschen. Stöd Boktugg från 35 kr/mån eller 250 kr/år. Det tar bara en minut. Tack.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Stäng meny