ANNONS

Adam Kay passerar en miljon sålda exemplar

Adam Kay är en brittisk före detta läkare. Han är i dag verksam som stå-upp-komiker och författare. Hans bok This Is Going to Hurt gör succé i Storbritannien och passerade nyligen en miljon sålda exemplar (alla pappersformat sammanräknat), dessutom är det den mest sålda eboken i år. Nyligen släpptes uppföljaren Twas the Nightshift Before Christmas som hjälpt till att driva försäljningen.
Den första boken är utgiven på svenska också, av Volante med titeln Det här kommer göra ont.
– Den gick superbra i julas och vintras. Kommer som pocket och ljudbok i vår. Oerhört rolig men med en seriös klangbotten. Vi gjorde några bearbetningar för att översätta NHS (National Health Service) till svenska, vilket jag tycker funkade bra, säger Tobias Nielsén, förlagschef på Volante.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se