Tina K Persson debuterar med egensinnig roman

Författaren Tina K Persson.

Jag visste redan som liten att jag skulle bli antingen filmstjärna, konstnär eller författare. Jag var blyg och fylld av drömmar.
Idag har jag förverkligat mycket. Jag har stått på scener, samarbetat med musiker, skrivit manus för scen också.  Jag livnär mig delvis som kulturskribent. Jag har gett ut fem egna diktsamlingar. Efter flytten från Göteborg där jag studerade litteraturvetenskap jobbade jag som taltidningsredaktör under många år. 
Jag är med i konstnärskollektivet Italienska Palatset I Växjö och debuterade som poet 2005. Året därpå kom ”Högläsning för hundar” följt av flera diktsamlingar. Jag har medverkat i flertalet antologier. Är publicerad i bland annat tidskriften Horisont och Opulens. 
Jag har ett musikpoetiskt samarbete med Bluesprofilen Lennart Dr Blues Olofsson utifrån min tredje diktsamling, ”Album för förlorade bilder”.
2019 fick jag Region Kronobergs stipendium för min poesi. Livet i all enkelhet är min ganska egensinniga debutroman.

Livet i all enkelhet

Livet i all enkelhet

”Livet i all enkelhet” är en bok på liv och död! En idéroman som leker med olika genrer utifrån ett bitvis hisnande berättarperspektiv. Huvudpersonen Christina Cervantes bestämmer sig för att gå i kloster en tid. Med sig har hon det tysta Vittnet, lika klok och allvetande, som raljant och rolig: En icke-fysisk ”rådgivare” som ställer livets frågor på sin spets. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL