fbpx

Jonas Tellander är Sveriges HR-profil 2019

Jonas Tellander, vd för Storytel, vinner priset Sveriges HR-profil 2019. Foto: Sveriges HR-förening

De årliga HR-priserna har delats ut, och Storytels vd Jonas Tellander tilldelas utmärkelsen Sveriges HR-profil. Och så utsågs även Sveriges HR-bok 2019.

Årets HR-priser delades ut den 8 oktober på HR-galan i Stockholms stadshus och där utsågs Jonas Tellander, vd Storytel Sweden, till Sveriges HR-profil 2019.

Priset beskrivs såhär: ”I kategorin Sveriges HR-profil belönas en VD, ekonomichef eller någon annan profil som verkligen banat väg för att HR skall kunna göra sitt arbete ännu bättre – en sann HR-ambassadör som påverkat andra positivt och som varit en stor kraft- och inspirationskälla.”

ANNONS

Under galan tillkännagavs även Sveriges HR-bok 2019: Digitaliseringen och arbetsmiljön av författarna Bengt Sandblad, Jan Gulliksen, Ann Lantz, Åke Walldius och Carl Åborg, utgiven av Studentlitteratur.

Priset beskrivs såhär: ”I kategorin Sveriges HR-bok belönas den bok som gett ett extraordinärt stöd till de som arbetar med människors utveckling på arbetsplatsen. Priset har delats ut sedan 1982 och böckerna bedöms enligt kriterierna aktualitet, angelägenhet och användbarhet.”

Branschföreningen Sveriges HR-förening delar årligen ut HR-priserna i syfte att uppmärksamma personer som på olika sätt stärkt utvecklingen av HR-professionen och bidragit till en positiv samhällsutveckling. 

Övriga kategorier, vars pristagare denna gång inte berör bokbranschen, är HR-forskningspriset, Sveriges HR-medarbetare och Sveriges HR-chef.
❤ Tack för att du kom hit och läste …
… det gör oss stolta och glada. Som du märkte slapp du betalvägg. Ett val vi gjort, eftersom vi genuint älskar litteraturen och vill sprida våra artiklar till alla bokälskare. Är du trogen boktuggare och gillar det vi gör – stötta gärna den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet. Varje bidrag vi får från läsare som dig, litet eller stort, gör att vi kan fortsätta ta med er bakom kulisserna i bokbranschen. Stöd Boktugg från 35 kr/mån eller 250 kr/år. Det tar bara en minut. Tack.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Stäng meny