ANNONS

HarperCollins lägger hundratals backlist-titlar i Kindle Unlimited

HarperCollins har lagt upp hundratals backlist-titlar i Amazons Kindle Unlimited-tjänst i UK och Australien, skriver The Bookseller. Tidigare har de stora förlagen varit tveksamma till abonnemangstjänster som Kindle Unlimited. Men nu hoppas de kunna driva försäljningen av nya böcker genom att erbjuda äldre titlar för abonnenter i Kindle Unlimited. I augusti fördelade Amazon 25,8 miljoner pund (motsvarande 314 Mkr) från royaltypotten i UK. HarperCollins har redan titlar hos Scribd och Bookbeat.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se