ANNONS

Inför Bokmässan 2019 med Jenny Fagerlund

Jenny Fagerlund. Foto: Kajsa Göransson

Jenny Fagerlund är feelgoodförfattare och faktum är att hennes nya bok Ett litet steg på vägen släpps under Bokmässan 2019. Här är hennes bästa mässcafétips.

Den här artikeln är INTE låst.

Hjälp oss att hålla Boktuggs nyhetsartiklar olåsta utan betalvägg med ett litet bidrag på 25 kr eller ett större på 500 kr – alternativt valfritt belopp. Vi tar även Swish. Du kan också prenumerera på Insider Basic från 29,16 kr/mån.

Hej Jenny, vad kommer du göra på Bokmässan i år?

– Jag kommer vara där fredag till söndag och bland annat prata på årets nya scen, Feelgood-scenen. Där kommer jag delta i ett seminarium om Jul hela året om samt Svenskt vs brittiskt mys. 

Vad ser du mest fram emot med årets mässa?

– Det brukar vara en sådan fantastisk stämning under de här dagarna och jag ser fram emot att träffa alla härliga läsare och författare. 

Hur många gånger har du varit där?

– Det här är mitt femte år. 

Har du något favoritställe du alltid brukar besöka?

– Jag tycker det är jättemysigt att bara promenera runt på mässgolvet, lyssna på olika montersamtal och botanisera bland böckerna. Dessutom träffar man alltid folk man känner vilket är kul. 

Dina bästa tips till folk som ska dit?

– Ha god tid på sig, det finns så mycket böcker och så många intressanta samtal att lyssna på. Ett favoritställe om man vill ta en paus från myllret på mässan är det mysiga caféet över gatan, Tonys Coffeebar. 

Lär dig mer om bokbranschen!


Över 6600 personer prenumererar redan på Boktuggs nyhetsbrev. Två gånger i veckan får du koll på nya trender, nya förlag, spännande författarskap och böcker. Bäst allt - det är helt kostnadsfritt. Missa inte nästa stora grej. Anmäl dig nu!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL