fbpx

Inför Bokmässan 2019 med Jenny Fagerlund

Jenny Fagerlund. Foto: Kajsa Göransson

Jenny Fagerlund är feelgoodförfattare och faktum är att hennes nya bok Ett litet steg på vägen släpps under Bokmässan 2019. Här är hennes bästa mässcafétips.

Hej Jenny, vad kommer du göra på Bokmässan i år?

– Jag kommer vara där fredag till söndag och bland annat prata på årets nya scen, Feelgood-scenen. Där kommer jag delta i ett seminarium om Jul hela året om samt Svenskt vs brittiskt mys. 

ANNONS

Vad ser du mest fram emot med årets mässa?

– Det brukar vara en sådan fantastisk stämning under de här dagarna och jag ser fram emot att träffa alla härliga läsare och författare. 

Hur många gånger har du varit där?

– Det här är mitt femte år. 

Har du något favoritställe du alltid brukar besöka?

– Jag tycker det är jättemysigt att bara promenera runt på mässgolvet, lyssna på olika montersamtal och botanisera bland böckerna. Dessutom träffar man alltid folk man känner vilket är kul. 

Dina bästa tips till folk som ska dit?

– Ha god tid på sig, det finns så mycket böcker och så många intressanta samtal att lyssna på. Ett favoritställe om man vill ta en paus från myllret på mässan är det mysiga caféet över gatan, Tonys Coffeebar. 
❤ Tack för att du kom hit och läste …
… det gör oss stolta och glada. Som du märkte slapp du betalvägg. Ett val vi gjort, eftersom vi genuint älskar litteraturen och vill sprida våra artiklar till alla bokälskare. Är du trogen boktuggare och gillar det vi gör – stötta gärna den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet. Varje bidrag vi får från läsare som dig, litet eller stort, gör att vi kan fortsätta ta med er bakom kulisserna i bokbranschen. Stöd Boktugg från 35 kr/mån eller 250 kr/år. Det tar bara en minut. Tack.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Stäng meny