ANNONS

Inför Bokmässan 2019 med Jenny Fagerlund

Jenny Fagerlund. Foto: Kajsa Göransson

Jenny Fagerlund är feelgoodförfattare och faktum är att hennes nya bok Ett litet steg på vägen släpps under Bokmässan 2019. Här är hennes bästa mässcafétips.

Hej Jenny, vad kommer du göra på Bokmässan i år?

Den här artikeln är INTE låst.

Om du har möjlighet, hjälp oss gärna att hålla våra nyhetsartiklar olåsta utan betalvägg. Köp en stödprenumeration och bli en Boktugg INSIDER. Avsluta när du vill.

35 kr/mån 350 kr/år
Eller valfritt engångsbelopp via Swish.

– Jag kommer vara där fredag till söndag och bland annat prata på årets nya scen, Feelgood-scenen. Där kommer jag delta i ett seminarium om Jul hela året om samt Svenskt vs brittiskt mys. 

Vad ser du mest fram emot med årets mässa?

– Det brukar vara en sådan fantastisk stämning under de här dagarna och jag ser fram emot att träffa alla härliga läsare och författare. 

Hur många gånger har du varit där?

ANNONS

– Det här är mitt femte år. 

Har du något favoritställe du alltid brukar besöka?

– Jag tycker det är jättemysigt att bara promenera runt på mässgolvet, lyssna på olika montersamtal och botanisera bland böckerna. Dessutom träffar man alltid folk man känner vilket är kul. 

Dina bästa tips till folk som ska dit?

– Ha god tid på sig, det finns så mycket böcker och så många intressanta samtal att lyssna på. Ett favoritställe om man vill ta en paus från myllret på mässan är det mysiga caféet över gatan, Tonys Coffeebar. 


❤ Gillade du den här artikeln? Vi hoppas det.
Kanske fick du lite kunskap eller tips eller bara ett gott skratt… I så fall har vi lyckats. Som du märkte slapp du betalvägg, eftersom vi vill välkomna nya läsare och göra det enkelt för trogna boktuggare. Om du gillar det vi gör och har möjlighet tar vi gärna emot ditt bidrag. En slant som tack för en bra artikel eller en stödprenumeration för att du läser varje vecka. Stötta den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet.
35 kr/mån 350 kr/år

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se