Marit Kapla får Vuxenskolans författarpris

Marit Kapla får Studieförbundet Vuxenskolans författarpris 2019 för sin bok ”Osebol”, en bok och en plats där världen möter historien, enligt juryn. Marit Kapla beskrivs som en författare som lyssnat, samlat och sovrat bland människors historier för att skapa ett röstverk som ”ber oss sakta in för berättelserna och lyssna tillsammans med författaren”.

Priset är på 50 000 kronor och delas ut på Bokmässan i Göteborg.

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Åttonde boken om Familjen Knyckertz

Nu släpps bok nr 8 i serien om Familjen Knyckertz. Den här berättelsen innehåller husdjurslängtan, en avliden släkting, en papegoja med inte helt rent mjöl i påsen,