ANNONS

Simon & Schusters ägare CBS återförenas med Viacom

CBS slås på nytt ihop med Viacom, 13 år efter det att bolagen gick skilda vägar. Marknadsvärdet för det nya bolaget ViacomCBS beräknas till 28 miljarder dollar. Målet med sammanslagningen är att konkurrera med andra underhållningsjättar som exempelvis Netflix. Det nya bolaget kommer, förutom varumärken som Paramount Pictures, Comedy Central och MTV, även att innefatta förlaget Simon & Schuster. Förlagets CEO Carolyn Reidy kallar det för ett nytt och spännande kapitel för förlaget. Vd för ViacomCBS blir Bob Bakish, med Joe Ianniello som chef för CBS. (Via Bookseller)

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se