”The sandman” blir tv-serie på Netflix

Den brittiske författaren Neil Gaimans kultserie ”The sandman” ska för första gången filmatiseras. Sedan produktionsbolaget New Line Cinema, som varit knutet till projektet i flera år, misslyckats med att ro det i land har nu strömningsjätten Netflix klivit in, skriver Dagens Nyheter. Serien, som kretsar kring drömguden Morpheus, publicerades första gången 1988 av DC Comics och har kommit att bli ett populärkulturellt fenomen. Huvudserien gavs ut i 75 nummer fram till 1996 och har därefter fått ett flertal spinoffer och uppföljare. Övriga detaljer kring den kommande serien, som skådespelare och tänkt premiärdatum, är inte kända.

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL