ANNONS

George RR Martin saknar snälla fanzines

Författaren George RR Martin. Arkivbild: Pontus Lundahl/TT.

Författaren bakom bokserien ”Sagan om is och eld” (förlagan till Game of thrones) tycker att tonen bland fans på internet i dag ofta är alldeles för hätsk.

Annat var det före internets tid, då särskilt hängivna fans kunde ägna dagar åt att knåpa ihop egna tidningar, så kallade fanzines, och träffas för att diskutera filmer, böcker och spel.

Den här artikeln är INTE låst.

Hjälp oss gärna att hålla Boktuggs nyhetsartiklar olåsta utan betalvägg. Bli en INSIDER från 96 öre per dag. Du kan också ge ett bidrag på 25 kr eller kanske 500 kr. Eller helt valfritt belopp. Vi tar även Swish

Det säger George RR Martin i podcasten ”Maltin on movies” i ett samtal med filmkritikern Leonard Maltin, rapporterar Deadline.

”Det fanns meningsskiljaktigheter och fejder, men inget som liknar den galenskap som du ser på internet”, säger han i podcasten.

Den amerikanske författaren har själv fått smaka på internets uppläxande tonläge, främst från fans som tycker att han skriver för långsamt. Han har ännu inte avslutat bokserien ”Sagan om is och eld”, som HBO-serien ”Game of thrones” bygger på.

Första boken gavs ut 1996 och den senaste kom 2011.


❤ Gillade du den här artikeln? Vi hoppas det.
Kanske fick du lite kunskap eller tips eller bara ett gott skratt… I så fall har vi lyckats. Som du märkte slapp du betalvägg, eftersom vi vill välkomna nya läsare och göra det enkelt för trogna boktuggare. Om du gillar det vi gör och har möjlighet tar vi gärna emot ditt bidrag. En slant som tack för en bra artikel, via smidig kortbetalning25 kr eller 150 kr eller välj annat belopp. Du kan även swisha till 123-483 18 71klicka här för QR-kod. Stötta den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet.
Är du författare eller jobbar i branschen? Då ska du prenumerera på INSIDER Basic eller Business och läsa Skrivtugg och Analysbrevet.
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
TT

TT

Om du frågar någon vem som är Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är chansen stor att svaret blir "TT". Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre. Så presenterar sig TT på sin hemsida. Boktugg samarbetar med dem för att få tillgång till fler spännande nyheter och reportage än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se