ANNONS

Barnes & Noble-affären klar … eller inte?

Det verkade klappat och klart att amerikanska bokhandelskedjan Barnes & Noble skulle säljas till Elliott Advisors (som äger brittiska Waterstones). Hedgefonden bekräftade till och med att James Daunt, VD för Waterstones, ska dela sin tid mellan London och New York. Men i elfte timmen har nu ytterligare en budgivare blandat sig i leken, den amerikanska distributören Readerlink LLC som enligt Wall Street Journal förbereder ett högre bud än de 683 miljoner dollar Elliott kommit överens om med Barnes & Nobles ledning. Fortsättning följer.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se