ANNONS

Stephen King bland 20 000 nya engelska titlar på Nextory

Shadi Bitar, grundare och vd för Nextory. Foto: Anna Ek.

Nextory utökar sin katalog med fler engelska böcker. Stephen King och Jodi Picoult har skrivit några av de cirka 2 500 ljudböcker och 20 000 e-böcker som blir tillgängliga genom ett nytt avtal med Simon & Schuster.

– Många av våra användare efterfrågar fler engelskspråkiga böcker. Vi är därför väldigt glada att vi nu har skrivit avtal med Simon & Schuster. Ett ökat utbud skapar möjligheter för ännu fler härliga bokupplevelser och tekniken ger oss också ständigt nya möjligheter att utveckla det sätt vi konsumerar böcker på, säger Shadi Bitar, vd och grundare på Nextory, i ett pressmeddelande.

Allt fler väljer att läsa och lyssna på böcker via digitala prenumerationstjänster. Försäljningen av böcker via streaming ökade med 33,4 procent i Sverige under 2018 jämfört med föregående år och många söker efter böcker på engelska, enligt Nextory.

Den här artikeln är INTE låst.

Om du har möjlighet, hjälp oss gärna att hålla våra nyhetsartiklar olåsta utan betalvägg. Köp en stödprenumeration och bli en Boktugg INSIDER. Avsluta när du vill.

35 kr/mån 350 kr/år
Eller valfritt engångsbelopp via Swish.

Alla böcker från Simon & Schuster, ett av världens största bokförlag, finns nu tillgängliga på Nextory. Några av de största författarna i katalogen är Stephen King, Stephen Covey, Toni Robbins, Rhonda Byrne och Jodi Picoult.


❤ Gillade du den här artikeln? Vi hoppas det.
Kanske fick du lite kunskap eller tips eller bara ett gott skratt… I så fall har vi lyckats. Som du märkte slapp du betalvägg, eftersom vi vill välkomna nya läsare och göra det enkelt för trogna boktuggare. Om du gillar det vi gör och har möjlighet tar vi gärna emot ditt bidrag. En slant som tack för en bra artikel eller en stödprenumeration för att du läser varje vecka. Stötta den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet.
35 kr/mån 350 kr/år

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se