fbpx

Stephen King bland 20 000 nya engelska titlar på Nextory

Shadi Bitar, grundare och vd för Nextory. Foto: Anna Ek.

Nextory utökar sin katalog med fler engelska böcker. Stephen King och Jodi Picoult har skrivit några av de cirka 2 500 ljudböcker och 20 000 e-böcker som blir tillgängliga genom ett nytt avtal med Simon & Schuster.

– Många av våra användare efterfrågar fler engelskspråkiga böcker. Vi är därför väldigt glada att vi nu har skrivit avtal med Simon & Schuster. Ett ökat utbud skapar möjligheter för ännu fler härliga bokupplevelser och tekniken ger oss också ständigt nya möjligheter att utveckla det sätt vi konsumerar böcker på, säger Shadi Bitar, vd och grundare på Nextory, i ett pressmeddelande.

Allt fler väljer att läsa och lyssna på böcker via digitala prenumerationstjänster. Försäljningen av böcker via streaming ökade med 33,4 procent i Sverige under 2018 jämfört med föregående år och många söker efter böcker på engelska, enligt Nextory.

Alla böcker från Simon & Schuster, ett av världens största bokförlag, finns nu tillgängliga på Nextory. Några av de största författarna i katalogen är Stephen King, Stephen Covey, Toni Robbins, Rhonda Byrne och Jodi Picoult.

ANNONS❤ Tack för att du kom hit och läste …
… det gör oss stolta och glada. Som du märkte slapp du betalvägg. Ett val vi gjort, eftersom vi genuint älskar litteraturen och vill sprida våra artiklar till alla bokälskare. Är du trogen boktuggare och gillar det vi gör – stötta gärna den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet. Varje bidrag vi får från läsare som dig, litet eller stort, gör att vi kan fortsätta ta med er bakom kulisserna i bokbranschen. Stöd Boktugg från 35 kr/mån eller 250 kr/år. Det tar bara en minut. Tack.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Stäng meny