fbpx

Storytel värvar VM-guldvinnaren Ebba Andersson som ambassadör

Svenska guldvinnaren Ebba Andersson blir varumärkesambassadör för Storytel. Bakgrundsfoto: iStock. Infällda bilden: Wikipedia, Granada. (CC BY-SA 4.0)

Storytel väljer nya spår för att sprida ljudbokslyssnandet. Som att värva skidstjärnan Ebba Andersson som varumärkesambassadör. Dessutom ska hon skapa exklusivt innehåll i ljudformat.

Igår tog hon ett historiskt skidguld i VM i Österrike. Nu blir landslagsåkaren Ebba Andersson varumärkesambassadör för Storytel. I samarbetet ingår bland annat att Ebba tillsammans med Storytel tar fram innehåll, exempelvis en ljudbok, exklusivt på Storytel.

Det svenska stafettlagets historiska VM-guld igår utlöste en glädjeyra som snabbt spred sig från målfållan i Österrike till skidfansen i Sverige. Idag kan Storytel berätta att en av hjältarna i guldkvartetten, elitåkaren Ebba Andersson, blir varumärkesambassadör för deras ljudbokstjänst. 21-åringen debuterade i landslaget under VM i Lahtis 2017 och har fram till gårdagens framgång bland annat även hunnit bli både OS-medaljör och tagit flera pallplatser i världscupen.

– Det känns väldigt roligt och spännande att inleda ett samarbete med Storytel, som är perfekt att ha med sig ute på resor och som avkoppling. Jag gillar verkligen att läsa och ser fram emot att tillsammans med Storytel få fler att upptäcka nya berättelser och nya format, säger Ebba Andersson i ett pressmeddelande.

ANNONS

Samarbetet med Storytel är planerat att vara långsiktigt. Det inleds med en 1,5-årsperiod där Storytel stöttar Ebba i hennes satsning mot världstoppen. I samarbetet ingår att Ebba delar med sig av sin vardag som elitidrottare, sina egna boktips och berättelser. Det kan resultera i exempelvis en podcast eller en ljudboksserie som ska tas fram tillsammans med Storytels egna förlag Storytel Publishing.

– Vårt mål är att engagera med ett unikt erbjudande. I samarbete med Ebba Andersson kommer vi skapa nytt och exklusivt innehåll som förhoppningsvis når Storytel-användarna redan under hösten 2019. Ebba kommer berätta om sin vardag som elitidrottare med framgångar och träningsupplägg samt ge tips till alla oss som vill hämta energi och inspiration från henne, säger Anders Carlén, försäljningschef på Storytel.

Kanske får vi då också svaret på om längdskidåkning är en av de aktiviteter som går bra att kombinera med att lyssna på ljudböcker. Och vilken sorts ljudbok som ger bäst fart under skidorna.


❤ Tack för att du kom hit och läste …
… det gör oss stolta och glada. Som du märkte slapp du betalvägg, eftersom vi vill sprida våra artiklar till alla bokälskare. Är du trogen boktuggare och gillar det vi gör – stötta gärna den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet.   Om du har möjlighet, stöd Boktugg idag med en prenumeration eller valfritt bidrag.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Stäng meny