fbpx

Över en miljon böcker på Akademibokhandelns bokrea 2019

Snart dags för bokrea. Akademibokhandeln startar med ett erbjudande om 4 för 3 böcker kl 7 till 10 den 26/2. Foto: Akademibokhandeln

Det närmar sig bokrea och Akademibokhandeln släpper sin traditionsenliga reakatalog. Nytt för i år är att en del reatitlar kan förhandsbokas på webben.

Bokrean 2019 närmar sig med stormsteg. 26 februari är det reastart i Akademibokhandelns butiker och online. I år omfattar bokrean i Akademibokhandeln över en miljon böcker fördelade på närmare 850 olika titlar.

– För Akademibokhandelns medlemmar finns en unik möjlighet att lägga vantarna på riktigt exklusiva titlar som Lerins Naturlära, Liljestrands Vilhelm Moberg-biografi och världssuccén Godnattsagor för rebelltjejer!, säger Anna Austin, kategorichef bok på Bokhandelsgruppen i Sverige AB, i ett pressmeddelande.

ANNONS

För första gången erbjuder man också ett antal barnböcker på engelska på bokrean.

– Bokrean är en av årets allra viktigaste händelser och vi satsar stort på att ta vara på möjligheten att sprida läsglädje runt om i landet. Bokrean är en folkfest och vi är glada att det finns ett fortsatt stort intresse för böcker och läsning som verkligen synliggörs denna period, avslutar Anna Austin.

Bokreakatalogen distribueras till 520 000 medlemmar i Akademibokhandelns Vänner den 12–15 februari. Från och med idag den 5 februari går det att ta del av hela reautbudet på akademibokhandeln.se. Dessutom kan delar av sortimentet i år förhandsbokas online – något för den som inte vill trängas med andra reashoppare men som ändå vill försäkra sig om ett exemplar av just den där boken?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Stäng meny