ANNONS

Erotisk julkalender i ljudformat av Anna Suvanna Davidsson

Anna Suvanna Davidsson. Foto: Leopard förlag

Decembersaga av Anna Suvanna Davidsson är en ljudboksserie för vuxna om vänskap, erotik och passion som släpps i 24 avsnitt under december.

Snart är det dags för premiär av årets alla julkalendrar. I år släpper Leopard förlag en lite annorlunda variant: en enligt uppgift snuskig och skamlös julkalender i ljudboksformat signerad Anna Suvanna Davidsson.

Den här artikeln är INTE låst.

Om du har möjlighet, hjälp oss gärna att hålla våra nyhetsartiklar olåsta utan betalvägg. Köp en stödprenumeration och bli en Boktugg INSIDER. Avsluta när du vill.

35 kr/mån 350 kr/år
Eller valfritt engångsbelopp via Swish.

Ljudboksserien släpps i 24 cirka åtta minuter långa avsnitt varje dag i december fram till julafton. Serien handlar om vännerna Moa, Ullis och Maryam och genren beskrivs som underhållande vardagsrealism. Det första avsnittet ”Visst gör det ont när snoppar brister?” släpps den 1 december.

– Jag saknade en julkalender som höjer känslan och stämningen inför jul. Vuxna behöver också lite smarrigt örongodis till jul! säger författaren Anna Suvanna Davidsson i ett pressmeddelande.

Hon berättar att julkalenderns röda tråd är sex och erotik som beskrivs på ett avslappnat och vardagligt vis.

– Serien riktar sig till alla som vill förlora sig i en decembersaga om vänskap, erotik, och passion, säger Anna Suvanna Davidsson. Har hört att vissa som lyssnat blivit så pass sugna att de gått hem och förfört sina partners!

ANNONS

Anna Suvanna Davidsson är känd i sociala medier som ”Apan satt i granen”. Hennes debut En apa i Rågsved (Mima förlag) kom i våras och under sensommaren släpptes även hennes första erotiska ljudboksnovell Mästaren och Margaritan (Leopard förlag).


❤ Gillade du den här artikeln? Vi hoppas det.
Kanske fick du lite kunskap eller tips eller bara ett gott skratt… I så fall har vi lyckats. Som du märkte slapp du betalvägg, eftersom vi vill välkomna nya läsare och göra det enkelt för trogna boktuggare. Om du gillar det vi gör och har möjlighet tar vi gärna emot ditt bidrag. En slant som tack för en bra artikel eller en stödprenumeration för att du läser varje vecka. Stötta den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet.
35 kr/mån 350 kr/år

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se