fbpx

Erotisk julkalender i ljudformat av Anna Suvanna Davidsson

Anna Suvanna Davidsson. Foto: Leopard förlag

Decembersaga av Anna Suvanna Davidsson är en ljudboksserie för vuxna om vänskap, erotik och passion som släpps i 24 avsnitt under december.

Snart är det dags för premiär av årets alla julkalendrar. I år släpper Leopard förlag en lite annorlunda variant: en enligt uppgift snuskig och skamlös julkalender i ljudboksformat signerad Anna Suvanna Davidsson.

Ljudboksserien släpps i 24 cirka åtta minuter långa avsnitt varje dag i december fram till julafton. Serien handlar om vännerna Moa, Ullis och Maryam och genren beskrivs som underhållande vardagsrealism. Det första avsnittet ”Visst gör det ont när snoppar brister?” släpps den 1 december.

ANNONS

– Jag saknade en julkalender som höjer känslan och stämningen inför jul. Vuxna behöver också lite smarrigt örongodis till jul! säger författaren Anna Suvanna Davidsson i ett pressmeddelande.

Hon berättar att julkalenderns röda tråd är sex och erotik som beskrivs på ett avslappnat och vardagligt vis.

– Serien riktar sig till alla som vill förlora sig i en decembersaga om vänskap, erotik, och passion, säger Anna Suvanna Davidsson. Har hört att vissa som lyssnat blivit så pass sugna att de gått hem och förfört sina partners!

Anna Suvanna Davidsson är känd i sociala medier som ”Apan satt i granen”. Hennes debut En apa i Rågsved (Mima förlag) kom i våras och under sensommaren släpptes även hennes första erotiska ljudboksnovell Mästaren och Margaritan (Leopard förlag).
❤ Tack för att du kom hit och läste …
… det gör oss stolta och glada. Som du märkte slapp du betalvägg. Ett val vi gjort, eftersom vi genuint älskar litteraturen och vill sprida våra artiklar till alla bokälskare. Är du trogen boktuggare och gillar det vi gör – stötta gärna den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet. Varje bidrag vi får från läsare som dig, litet eller stort, gör att vi kan fortsätta ta med er bakom kulisserna i bokbranschen. Stöd Boktugg från 35 kr/mån eller 250 kr/år. Det tar bara en minut. Tack.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Stäng meny