Erotisk julkalender i ljudformat av Anna Suvanna Davidsson

Anna Suvanna Davidsson. Foto: Leopard förlag

Decembersaga av Anna Suvanna Davidsson är en ljudboksserie för vuxna om vänskap, erotik och passion som släpps i 24 avsnitt under december.

Snart är det dags för premiär av årets alla julkalendrar. I år släpper Leopard förlag en lite annorlunda variant: en enligt uppgift snuskig och skamlös julkalender i ljudboksformat signerad Anna Suvanna Davidsson.

Ljudboksserien släpps i 24 cirka åtta minuter långa avsnitt varje dag i december fram till julafton. Serien handlar om vännerna Moa, Ullis och Maryam och genren beskrivs som underhållande vardagsrealism. Det första avsnittet ”Visst gör det ont när snoppar brister?” släpps den 1 december.

– Jag saknade en julkalender som höjer känslan och stämningen inför jul. Vuxna behöver också lite smarrigt örongodis till jul! säger författaren Anna Suvanna Davidsson i ett pressmeddelande.

Hon berättar att julkalenderns röda tråd är sex och erotik som beskrivs på ett avslappnat och vardagligt vis.

– Serien riktar sig till alla som vill förlora sig i en decembersaga om vänskap, erotik, och passion, säger Anna Suvanna Davidsson. Har hört att vissa som lyssnat blivit så pass sugna att de gått hem och förfört sina partners!

Anna Suvanna Davidsson är känd i sociala medier som ”Apan satt i granen”. Hennes debut En apa i Rågsved (Mima förlag) kom i våras och under sensommaren släpptes även hennes första erotiska ljudboksnovell Mästaren och Margaritan (Leopard förlag).

Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL