fbpx

Deckarförfattaren Viveca Sten i designsamarbete med Akademibokhandeln

Författaren Viveca Sten. Foto: Thron Ullberg

Under våren 2018 pryds Akademibokhandelns presentpapper och påsar av Viveca Stens tolkning av ”Att läsa är att resa” – en hyllning till skärgården.

Viveca Sten har valt att utgå från skärgården i sin tolkning av ”Att läsa är att resa” för Akademibokhandelns påsar och presentpapper.

– När frågan kom upp om en text till Akademibokhandelns ikoniska presentpapper var den oemotståndlig. Vilken chans att få bjuda in tusentals bokläsare till min avgudade skärgård och dela med mig av några fina bokminnen. Jag har älskat det unika ö-landskapet sedan barnsben, och är så glad över möjligheten att berätta om det – i paketform, säger Viveca Sten i ett pressmeddelande.

ANNONS

Viveca Sten har gjort enorm succé med sin deckarserie Morden i Sandhamn – 4,5 miljoner sålda böcker på 10 år. Böckerna har även filmatiserats och gått som tv-serie. I maj 2018 kommer ännu en bok i serien, I fel sällskap (Forum). Viveca Sten har även tillsammans med sin dotter Camilla skrivit en rysartrilogi för barn som är utgiven på Bonnier Carlsen, bestående av Djupgraven, Sjörök och den tredje och sista delen Mareld som utkommer i september 2018.

Akademibokhandeln har sedan 2011 samarbetat med flera andra författare och illustratörer som Jason Diakité, Jonas Karlsson, Sven Nordqvist och Stina Wirsén, som har fått sätta sin prägel på presentpapper och påsar.

 


 

 Tack för att du kom hit och läste …
… det gör oss stolta och glada. Som du märkte slapp du betalvägg. Ett val vi gjort, eftersom vi genuint älskar litteraturen och vill sprida våra nyheter till så många som möjligt. Till priset av en en kopp kaffe på stan (39 kronor/mån) stöttar du den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet. En billig peng för alla de tusentals artiklar vi publicerar varje år. Plus att du får tillgång (japp, där har vi en betalvägg) till ett växande bibliotek av artikelserier och ett exklusivt nyhetsbrev endast för INSIDERs.
Det tar bara en minut att bli en INSIDER idag >>

ANNONS
Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.
Inga kommentarer än

Kommentarer är avstängda.