ANNONS

Julkalender 2017 – lucka 7: Magnus Svensson Bragsjö

I lucka 7 hittar vi Magnus Svensson Bragsjö.

Magnus jobbar som kategoriansvarig på Bokus där han ansvarar för bland annat fackböcker och digitala böcker. Här avslöjar han tidernas bästa julkokbok.

Som kategoriansvarig på nätbokhandeln Bokus jobbar Magnus Svensson Bragsjö med fackböcker (allt från kokböcker till kursböcker), eböcker och ljudböcker samt utländska böcker (främst på engelska).

Den här artikeln är INTE låst.

Om du har möjlighet, hjälp oss gärna att hålla våra nyhetsartiklar olåsta utan betalvägg. Köp en stödprenumeration och bli en Boktugg INSIDER. Avsluta när du vill.

35 kr/mån 350 kr/år
Eller valfritt engångsbelopp via Swish.

– Jag ser till att vi köper in rätt titlar, väljer titlar att lyfta på sajt och i nyhetsbrev samt skapar kampanjer och aktiviteter, berättar Magnus.

December är ju en intensiv period för hela bokhandeln. Hur ser dina arbetsdagar ut fram till jul?
– Det har varit mycket jobb med att få julkampanjen klar. Nu när den är uppe så är det mycket fokus på kommande kursstart och hälsokampanjen i januari. Dessutom kör vi en ”adventskalender” med erbjudanden på digitala böcker i december.

I vilket format läser du helst böcker?
– Jag läser oftast tryckta böcker därhemma fast ibland blir det på surfplattan. På bussen till och från jobbet läser jag oftast e-böcker i min mobil.

Vilken bok skulle du vilja önska dig i julklapp i år?
– Jag önskar mig Vi ses på freden! av Gösta Arvidsson. Gyldene Freden är en Stockholmskrog med en lång och spännande historia som jag vill veta mer om!

ANNONS

Vilken är tidernas bästa julklappsbok och varför?
– Om jag i stället får utse tidernas bästa julkokbok så är det klassikern Vinterns goda ting av Fanny och Anna Bergenström. Det har kommit många julkokböcker men ingen annan är så fin eller har så bra recept.


❤ Gillade du den här artikeln? Vi hoppas det.
Kanske fick du lite kunskap eller tips eller bara ett gott skratt… I så fall har vi lyckats. Som du märkte slapp du betalvägg, eftersom vi vill välkomna nya läsare och göra det enkelt för trogna boktuggare. Om du gillar det vi gör och har möjlighet tar vi gärna emot ditt bidrag. En slant som tack för en bra artikel eller en stödprenumeration för att du läser varje vecka. Stötta den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet.
35 kr/mån 350 kr/år

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se