Julkalender 2017 – lucka 7: Magnus Svensson Bragsjö

I lucka 7 hittar vi Magnus Svensson Bragsjö.

Magnus jobbar som kategoriansvarig på Bokus där han ansvarar för bland annat fackböcker och digitala böcker. Här avslöjar han tidernas bästa julkokbok.

Som kategoriansvarig på nätbokhandeln Bokus jobbar Magnus Svensson Bragsjö med fackböcker (allt från kokböcker till kursböcker), eböcker och ljudböcker samt utländska böcker (främst på engelska).

– Jag ser till att vi köper in rätt titlar, väljer titlar att lyfta på sajt och i nyhetsbrev samt skapar kampanjer och aktiviteter, berättar Magnus.

December är ju en intensiv period för hela bokhandeln. Hur ser dina arbetsdagar ut fram till jul?
– Det har varit mycket jobb med att få julkampanjen klar. Nu när den är uppe så är det mycket fokus på kommande kursstart och hälsokampanjen i januari. Dessutom kör vi en ”adventskalender” med erbjudanden på digitala böcker i december.

I vilket format läser du helst böcker?
– Jag läser oftast tryckta böcker därhemma fast ibland blir det på surfplattan. På bussen till och från jobbet läser jag oftast e-böcker i min mobil.

Vilken bok skulle du vilja önska dig i julklapp i år?
– Jag önskar mig Vi ses på freden! av Gösta Arvidsson. Gyldene Freden är en Stockholmskrog med en lång och spännande historia som jag vill veta mer om!

Vilken är tidernas bästa julklappsbok och varför?
– Om jag i stället får utse tidernas bästa julkokbok så är det klassikern Vinterns goda ting av Fanny och Anna Bergenström. Det har kommit många julkokböcker men ingen annan är så fin eller har så bra recept.

Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL