fbpx

Boktips – Småtomtar av Margareta Rudbo och Erica Nilsson

Har du sett en tomte någon gång? Det finns många sorters tomtar både stora och små. Småtomtar vill inte bo i städer och tätorter. Nej, på landet vill de vara. Där bor också gårdstomtar och hustomtar, skogstomtar och bergstomtar.

Margareta Rudbo berättar i boken på ett varmt och mysigt sätt om tomtar av alla dess slag. Med Erica Nilssons illustrationer lyfts berättelsen till liv.
En perfekt sagobok för barn 3-6 år.

Bokomslag-Smatomtar-9789188265678Småtomtar
Förlag: Whip Media
Format: Inbunden/kartonnage
Utgivningsdatum: 2016-11-16
Antal sidor: 24
ISBN: 978-91-88265-67-8

ANNONS

Köplänkar: [ Köp på Adlibris ] | [ Köp på Bokus ]

 

 


 

 Tack för att du kom hit och läste …
… det gör oss stolta och glada. Som du märkte slapp du betalvägg. Ett val vi gjort, eftersom vi genuint älskar litteraturen och vill sprida våra nyheter till så många som möjligt. Till priset av en en kopp kaffe på stan (39 kronor/mån) stöttar du den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet. En billig peng för alla de tusentals artiklar vi publicerar varje år. Plus att du får tillgång (japp, där har vi en betalvägg) till ett växande bibliotek av artikelserier och ett exklusivt nyhetsbrev endast för INSIDERs.
Det tar bara en minut att bli en INSIDER idag >>

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.
Inga kommentarer än

Kommentarer är avstängda.