fbpx

Succé för Akademibokhandeln – över en miljon medlemmar

Akademibokhandeln har satsat hårt på rekryteringen av medlemmar till sin kundklubb sedan lanseringen i oktober 2015. Nu meddelar kedjan att de passerat en miljon medlemmar.

Kundklubbar har varit hårdvaluta i många branscher och de flesta kedjor har någon form av kundregister. Med denna kunskap sjösattes Akademibokhandelns Vänner förra hösten och fick en riktig rivstart med erbjudanden om rabatt på 20 procent till dem som anmälde sig.

Idag skickade Akademibokhandeln med sina 116 butiker (centralägda och franchise) ut detta pressmeddelande:

ANNONS

Det tog mindre än ett år att nå drömmålet, en miljon medlemmar, i Akademibokhandelns nya medlemsklubb som lanserades i oktober 2015.

– Vi är väldigt glada och stolta över denna framgång som överträffat våra förväntningar med råge, säger marknadschef Cecilia Helsing. Jag tror att de viktigaste framgångsfaktorerna är alla våra engagerade butiksmedarbetare och att vi verkligen satt kunden i centrum när vi utvecklat medlemsklubben.

Akademibokhandelns Vänner beskrivs bäst som en medlemsklubb med flera sidor. Innehållet sträcker sig från förmånliga erbjudanden och digitala kvitton till tips och inspiration om böcker och läsning. Klubben är kostnadsfri och kortfri och man blir enkelt medlem i sin bokhandel eller via akademibokhandeln.se.

– Akademibokhandelns Vänner är ett viktigt led i Akademibokhandelns långsiktiga arbete med att sprida läsglädje till alla – varje dag. Att vi fått nästan tre tusen nya vänner i snitt varje dag sedan lanseringen är smått överväldigande, säger Cecilia Helsing.

Akademibokhandeln AB driver även, genom dotterbolaget Bokus AB, nätbokhandeln Bokus.


❤ Tack för att du kom hit och läste …
… det gör oss stolta och glada. Som du märkte slapp du betalvägg, eftersom vi vill sprida våra artiklar till alla bokälskare. Är du trogen boktuggare och gillar det vi gör – stötta gärna den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet.   Om du har möjlighet, stöd Boktugg idag med en prenumeration eller valfritt bidrag.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Stäng meny