Conn Iggulden kommer till Bokmässan i höst

Den 24-27 september går årets bokmässa av stapeln i Göteborg. Nu är det klart att den brittiske författaren Conn Iggulden kommer vara på plats.

Iggulden har sedan sin debutroman Kejsaren från 2003 skrivit flera historiska romaner om Julius Ceasars liv samt om Djingis khan och det mongoliska riket.

Nu är han aktuell med Solvarg (Albert Bonniers Förlag). Boken är den andra delen i hans nya serie om det blodiga inbördeskriget Rosornas krig, som tog plats mellan år 1455 och 1485 i England. I dagsläget har Igguldens böcker sålts i mer än sju miljoner exemplar och översatts till en mängd olika språk.

Under bokmässan kommer han bland annat medverka i ett seminarium där han pratar om sin senaste bok och om sitt författarskap.

Foto: Ben Gold

retired6@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL