E-boksläsare utvecklas med avstamp i mörkret!

Heldigitala MIX förlag firar Halloween och erbjuder på samma gång sina läsare en ny möjlighet att upptäcka vidden av e-böcker genom att ge mer, till den som vågar… 

MIX förlag ger i helgen ut fyra e-noveller med en spännande twist. Genom att använda möjligheterna hos e-boksläsarna har de lyckats förnya berättandet. De fyra skräcknovellerna ges ut som vanliga e-böcker, men under ytan finns även något annat. För den läsare som vågar kan man slå på e-boksläsarens nattläge, som då innehåller ytterligare textpartier för att förstärka spänningen.

Varje novell innehåller alltså dessa partier som endast syns om man som läsare slår på nattläget på sin e-boksläsare. På så vis erbjuder förlaget ytterligare en dimension och läsaren får uppleva ytterligare ett berättarlager.

bild 2bild 3

”Att vara ett digitalt förlag handlar inte bara om att distribuera och marknadsföra texter på nya sätt. Minst lika viktigt är att ta reda på hur det digitala berättandet kan användas för att fördjupa och förändra själva historien. Inte för sakens skull, utan för läsupplevelsens”, säger förläggare Titti Persson på MIX förlag.

De noveller som kommer att ges ut under helgen är #nofilter av Helena Dahlgren, Ser dig av Caroline L Jensen, Skuggor av KG Johansson och Kärlen av Johan Ring.

Att på detta sätt utnyttja själva verktyget för att förstärka budskapet, är en intressant vinkling för att kunna öka attraktiviteten i e-böcker och för att kunna ge läsaren ytterligare en upplevelse. En spännande tanke som kan utvecklas på en rad olika sätt, och något som vi med största sannolikhet kommer att få se mer av i framtiden.

Foto: MIX förlag

retired1@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL