Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

mobil-nyhetsbrev-iStock-1144491623

ANNONS

ANNONS

Hundratals nya författare debuterar varje år. Läs deras debutantporträtt på Boktugg och upptäck dem före alla andra.


ANNONS


Över 8300 har redan gjort det ...

Måndag och fredag kommer Boktuggs efterlängtade fria nyhetsbrev till över 7500 personer. Vill du bli en av dem som har koll på vad som händer bland förlag och bokhandlare, nya trender och spännande böcker och författarskap? Då ska du prenumerera.

Följ oss även på ...


ANNONS


Fler rubriker ...

Författarna Katarina Wilk och Alexandra Appelqvist har startat en talaragentur inriktad på författare. BYWRTRS ska hjälpa författarna att bygga sina författarskap och samtidigt låta andra ta del av deras kunskaper, en win/win/win-situation eftersom även förlagen gynnas av att författarna syns.

Säkert har du någon gång träffat ett barn av det tysta, försiktiga slaget? Du vet en sådan där liten individ som inte säger så mycket och som oftast hamnar långt bak i kön för att alla andra går före?

Ett sådant barn var jag. Jag tyckte inte om sammanhang med mycket folk och ljud. Ville hellre vara hemma och rita, eller leka med en kompis i taget.

Jag heter Anna Lindholm och bor i Malmö med min man och våra tre barn. Jag frilansar som skribent och trivs fortfarande inte i folksamlingar, är gärna hemma och pysslar och grejar.