Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

mobil-nyhetsbrev-iStock-1144491623

ANNONS

ANNONS

Hundratals nya författare debuterar varje år. Läs deras debutantporträtt på Boktugg och upptäck dem före alla andra.


ANNONS


Över 8300 har redan gjort det ...

Måndag och fredag kommer Boktuggs efterlängtade fria nyhetsbrev till över 7500 personer. Vill du bli en av dem som har koll på vad som händer bland förlag och bokhandlare, nya trender och spännande böcker och författarskap? Då ska du prenumerera.

Följ oss även på ...


ANNONS


Fler rubriker ...

Tina Ikonomidou har ägnat hela sitt liv åt sin själsliga upplevelse och större delen av sitt vuxna liv till att förstå människans olika dimensioner och relaterandet människor emellan. Hon fascineras av livets uttryck och fördjupar sig mer än gärna i existentiella frågor. Människans mångfald, komplexitet och enkelhet är det mest spännande hon vet. Föreningen och mötet mellan kropp och själ. Det inre och det yttre. Möten människor emellan, hur vi relaterar och interagerar. Livet handlar, enligt Tina, om att finna vår egna sanning, upplevelse och väg i genom livet. Att våga leva och vara fria inuti. Det är en

Mitt namn är Åsa Wessand och jag är född och uppvuxen i Västra Frölunda. När barnen lämnade boet flyttade maken och jag till Borås där vi båda arbetar.

Just nu arbetar jag som svensklärare på ett praktiskt gymnasium och under några år arbetade jag på en anstalt. Jag har alltid tyckt att det är mer intressant att arbeta med ungdomar som inte tycker att skolan är det roligaste i livet. Under åren har jag också arbetat med ungdomar som har haft svårt för sig av olika anledningar (pedagogiskt, socialt, droger osv). Dessa erfarenheter bidrog till att jag skrev min bok.