bleu, Le cordon
Tyvärr saknas information om författaren.
Är du bleu, Le cordon? Skicka ett mejl till oss med en kort presentationstext (max 120 ord) om dig och ditt författarskap så att vi kan fylla på den här sidan!
-
Gisslen Professional Cooking 6th Edition w/CD-ROM + Professional Cooking 6t
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Häftad
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2006-05-31
- ISBN: 9780470047132
-
Gisslen/Pro Baking 4th Edition College w/CD + Gisslen/Pro Baking 4th Editio
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Inbunden
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2006-04-30
- ISBN: 9780470072271
-
LeCordon Bleu/Wine Essentials and Dahmer/Restaurant Service Basics SET
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Inbunden
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2003-12-31
- ISBN: 9780471668862
-
Välj rätt vin till maten - och rätt mat till vinet
- Förlag: Optimal Förlag
- Format: Inbunden
- Språk: Svenska
- Utgiven: 2012-11-30
- ISBN: 9789172417342