Livet utan ben går vidare : infektionen tog delar av mig men inte mitt liv

Livet utan ben går vidare : infektionen tog delar av mig men inte mitt liv
Författare
Förlag People & Stories
GenreMemoarer och biografier
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor260
Vikt436 gr
Utgiven2023-09-01
SABLz Rantatalo, Elin
ISBN 9789198784589

En semesterresa blev en mardröm när Elin Rantatalo blev sjuk i sepsis på Gran Canaria. Hon hamnade i koma och två gånger fick familjen höra att hon skulle dö. Elin överlevde mirakulöst nog, men det kostade henne båda benen och nio fingrar. I boken berättar hon om sin sjukdomstid och vägen tillbaka till ett självständigt liv som dubbelamputerad.  

Livet utan ben går vidare är en berörande självbiografi om att överleva mot alla odds, att hitta glädjen i livet och att aldrig ge upp. Trots flera funktionsnedsättningar på grund av infektionen lever Elin idag ett rikt liv och visar att ingenting är omöjligt.

Elin Rantatalo är influencer och föreläsare inom livsstil och inspirerar dagligen till att leva livet till sin fulla potential trots utmaningar. Hon bor i en sekelskiftesvilla i Vetlanda med man och två barn. Innan sjukdomen drev hon en frisörsalong men under och efter sjukdomen började hon blogga och dela med sig av sitt liv på sociala medier och är numera en stark företrädare för funktionsvariation.

"Livet kan inte tas för givet. Den minsta sak kan förändra hela ens tillvaro och kasta omkull allt man trodde om framtiden. Men det viktigaste jag har lärt mig av denna mardrömsresa är att om livet vänder så kan man själv ta makten över hur man vill att det ska fortsätta." - Elin Rantatalo