Somliga står på skakiga ben : en inte helt orolig bok om storytelling och presentationsteknik

Somliga står på skakiga ben : en inte helt orolig bok om storytelling och presentationsteknik
Författare
Förlag Inbilda Utbildning
GenreHälsa, skönhet och sex
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor118
Vikt444 gr
Utgiven2019-10-15
SABDok
ISBN 9789198562101

– Blir du nervös när du ska tala inför folk?

– Tycker du att det är obehagligt när alla tittar på dig?

Du är inte ensam. De flesta av oss känner sig obekväma eller rent av rädda i den situationen. I den här boken kan du läsa om vad det beror på och dessutom få hjälp med att överkomma dina rädslor. Utöver det lär du dig om presentationsteknikens grunder, storytelling och mycket mer.

Men det här är ingen vanlig fackbok. Den är fylld med berättarglädje och förmedlar sitt budskap med värme och humor – allt grundat i exempel från det verkliga livet. Här finns konkreta råd och tips på hur du kan öva för att både bli en bättre och tryggare presentatör. Boken innehåller också historieberättande, faktauppslag med övningar, viktigt att veta, lilla kroppsspråksskolan och tips från coachen. Det här är en bok som både vill läsas och användas.

Välkommen till presentationsteknikens härliga värld! Kristoffer Bergendahl är en uppskattad föreläsare som brinner för att hjälpa människor med att bli bättre på presentationsteknik. Hans humor, engagemang och insikter hjälper oss läsare att bli bättre presentatörer samtidigt som han låter oss njuta av en bra bok.