Guldläge på nätet : sökmotoroptimering för alla

Guldläge på nätet : sökmotoroptimering för alla
Författare
Förlag Southside Stories
GenreDatalitteratur
FormatDanskt band
SpråkSvenska
Antal sidor139
Vikt180 gr
Utgiven2021-02-23
SABPucbc
ISBN 9789198430721

Vill du öka din försäljning på nätet med en metod som alla kan lära sig på en kväll? Då är det dags att lära sig sökmotoroptimering.

I denna fjärde upplaga av Guldläge på nätet har författarna uppdaterat boken med vad som hänt i Googlevärlden sedan sist och även justerat vissa av sina rekommendationer. 

Sökmotoroptimering handlar om att lära sökmotorerna på Internet att hitta och värdera din sajt, så att du hamnar högst upp i sökresultaten. Statistiken visar nämligen att 60 % av all trafik går till det första, andra och tredje sökresultatet. 

I Guldläge på nätet får du vägledning av Magnus Bråth och Michael Wahlgren som hjälpt mängder av stora och små företag att förbättra sitt läge på nätet; från stora e-handelsföretag till lokala cykelbutiker. Sökmotoroptimering fungerar för alla. 

Här får du lära dig allt om optimeringsarbetets olika faser: analysen, arbetet med sajtinnehållet, länkstrategin och utvärderingen av resultatet. 

Hur hittar man de smartaste sökorden? Hur bygger man upp sajten med innehåll och undersidor för att den ska vara bra i sökmotorernas värld? Och vilka andra sajter därute kan det vara bra att få länkar med förtroende från? 

I Guldläge på nätet får du lära dig allt detta och mycket mer.