fbpx

Älska chili

Älska chili
Författare
Medverkande
Förlag Pug förlag
GenreMat och dryck
FormatDanskt band
SpråkSvenska
Antal sidor157
Vikt528 gr
Utgiven2017-04-06
SABQca
ISBN 9789198362015

Blir pannkakor godare med chili? Såklart! Kan man odla chili i garderoben? Absolut! Och visst sitter väl styrkan i fröna? Ja, och det går isbjörnar på gatorna i Klippan ?


Sanningarna om chili är många. Men chiliälskarna är om möjligt ännu fler. Det bevisar om inte annat alla de grupper och sidor på Facebook som får tusentals entusiaster att gilla, dela och diskutera denna vackra, heta frukt.


"Älska chili" är boken som tar läsaren från frö till frukt och från frukt till färdig rätt. Perfekt som kunskapskälla och inspirerande guide för nybörjaren. Men med sina många underhållande skrönor och överraskande fakta precis lika het för den inbitne chilifantasten.

Bakom boken "Älska Chili" står chiliodlaren och grillfantasten Björn Johansson ? skåningen som driver en egen chilifarm och engagerar tusentals följare via sin Facebooksida Chililovers. Tillsammans med humorförfattarna David Stark och Jennifer Bark liskom den prisade art directorn/atfotografen Jonas Larsson har han skapat boken som tar chilikärlek till en ny nivå.


Aldrig tidigare har en svensk bok samlat så många kryddstarka historier, kalla (nåja) fakta och glödheta recept som "Älska chili".

Stäng meny