fbpx

Självkänsla nu! : din personliga coach visar hur

Självkänsla nu! : din personliga coach visar hur
Författare
Medverkande
Förlag Earbooks
GenrePsykologi
FormatLjudbok (CD)
SpråkSvenska
Vikt136 gr
Utgiven2006-04-10
SABDokb/LC
ISBN 9789197562065
Lyssna och bli coachad av Mia Törnblom själv. Denna storsäljare har starkt uppmärksammats i både tidningar och TV.

Hur kommer det sig att människor som utåt sett har allt - skönhet, status, förmögenhet, talang, kunskap, framåtanda, självförtroende - ändå kan känna sig misslyckade och otillräckliga? Svaret är med största sannolikhet: låg självkänsla.
Med låg självkänsla spelar det ingen roll vad vi erövrar eller hur högt vi når - vi kommer ständigt att vara rädda för att misslyckas. Vi kan inte heller uppskatta vad vi uppnått utan måste hela tiden uträtta mer. Vi klarar varken av komplimanger eller kritik - och i slutändan förlorar vi vår livslust.
För att komma till rätta med problemet är det väsentligt att känna till skillnaden mellan "självförtroende" och "självkänsla":

- självförtroende: en stark tilltro till den egna personlighetens förmåga att prestera.

- självkänsla: medvetenhet om den egna personlighetens värde, det vill säga mitt eget värde i mina egna ögon.

I boken presenteras ett fungerande träningsprogram för självkänslan. Med exempel som är lätta att känna igen sig i hjälper författaren oss att riva de hinder som står i vägen för hög självkänsla och ett rikare liv.

Mia Törnblom är 38 år och arbetar som coach i personlig utveckling. Hon har själv lyckats ta sig ur ett nattsvart mörker och lever nu ett glädjerikt liv. Full av kraft och energi. Idag coachar hon företagsledare, idrottsstjärnor, skådespelare, medieprofiler, håller utbildningar och föreläsningar för företag och organisationer - alla som har modet att våga förändra sitt liv.

Pressröster:
"Boken är fri från flumflum och fylld med övningar, tydliga exempel och praktiska verktyg blandade med humor och författarens egna erfarenheter." Leva!

" ...en användbar bok att återkomma till när du känner att du inte kommer vidare med en situation eller relation." Vecko-Revyn
Stäng meny