Lycka till med resten av livet : varför helt okej är bra nog

Lycka till med resten av livet : varför helt okej är bra nog
Författare
Förlag Mondial
GenreHälsa, skönhet och sex
FormatFlexband
SpråkSvenska
Antal sidor197
Vikt291 gr
Utgiven2020-04-29
SABDokb
ISBN 9789189061101

Lyckan är inte att uppnå högt uppsatta mål eller nyårslöften, det är att befria sig själv från kravet att ständigt förbättra sin person.

I dagens samhälle är framgång lika med prestation vill du komma någon vart i livet måste du jobba hårt. Det är lätt att tappa bort sig själv i en vardag så fullspäckad att man inte hinner reflektera över vad man faktiskt gör, och allt fler kvinnor bryts ner av samhällets skyhöga förväntningar. Men vi behöver inte ha det så här. Det går faktiskt att skapa lugn i vardagen trots att världen går på högvarv. Det går att minska stressen och ändå leva ett spännande liv. Och det går att vara produktiv utan att bränna ut sig.

I Lycka till med resten av livet ger Isabel Boltenstern dig de verktyg du behöver för att leva hållbart. I 10 träffsäkra kapitel ringar hon in de utmaningar vi möter dagligen i form av maktstrukturer och orimliga krav och lär oss hur vi kan hantera stress, prestationsångest och dåligt samvete på ett mer konstruktivt sätt.

 

Sagt om Lycka till med resten av livet:

"Läs, läs, läs! Bästa och viktigaste boken på länge för dig som brakat in i väggen, dig som ännu inte kommit dit och till din vän som inte förstår dig."

"En av de bästa böcker jag någonsin läst."

"Fantastiskt bra bok. Igenkänningsfaktorn är stor och det är så skönt att någon beskriver med ord det jag själv känner men inte har förmågan att uttrycka."

"Den första boken om utmattning som säger som de är. Dessutom är den underhållande."

"En handbok för mig att ha resten av livet för att ta hand om och ta vara på mig själv."

"Den här boken tog mig på en emotionell bergochdalbana. Gråt, hat och ännu mera gråt med ett slut mot mer förståelse och lite glädje faktiskt."