Du är utbytbar

Du är utbytbar
Författare
Medverkande
Förlag Lava Förlag
GenreMemoarer och biografier
FormatDanskt band
SpråkSvenska
Antal sidor318
Vikt0
Utgiven2020-05-15
SABLz
ISBN 9789188959423

 

När jag var elva år gammal slog min största dröm in. Jag fick ett skivkontrakt, ett drömkontrakt med amerikanska Sony Music. Jag och tre andra svenska tjejer skulle mot toppen.

Den mäktiga musikmogulen Tommy Mottola hade av en slump hört oss sjunga via telefonluren och ville skriva kontrakt med oss direkt. Innan jag visste ordet av befann vi oss på Manhattan i New York och på det gigantiska Sonykontoret. En askungesaga jag bara trodde hände på film. Helt plötsligt hade vi en guldplatta i famnen och över en halv miljon sålda album. Bakom fasaden utspelades ett psykologiskt drama där utfrysning och manipulation smög sig på.

Ett tungt bagage med svår mobbning från skolan underlättade inte. Jag var nära att kasta in handduken, frågade mig själv om det var värt det. Men jag levde ju min dröm! Hur kunde jag ge upp det? Att vara ett barn i en vuxenvärld visade sig vara tufft, många gånger satt jag i hotellkorridoren och grät av hemlängtan. Andra gånger grät jag av lycka, lyckan över att fa sta på scenen och göra det jag älskade mest i hela världen.

Anna Sundstrand, född 1989, är uppvuxen i Stockholm, har tillsammans med en skribent skrivit berättelsen om sin tid i popgruppen Play (från 2001 2004). Därefter påbörjade Anna sin modellkarriär i New York och har bland annat synts i magasin som Cosmopolitan, men hon har också jobbat vidare med sin solokarriär som sångerska.  

Efter att ha drabbats av sjukdomen Addisons valde Anna att flytta hem igen och har de senaste åren fokuserat på att bli frisk, samt skrivandet av boken Du är utbytbar varvat med en del modelljobb i New York.

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normal tabell"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Calibri",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:ZH-CN;}<!--[endif]StartFragment När jag var elva år gammal slog min största dröm in. Jag fick ett skivkontrakt, ett drömkontrakt medamerikanska Sony Music. Jag och tre andra svenska tjejer skulle mot toppen. Den mäktiga musikmogulen Tommy Mottola hade av en slump hört oss sjunga via telefonluren och ville skrivakontrakt med oss direkt. Innan jag visste ordet av befann vi oss på Manhattani New York och på det gigantiska Sonykontoret. En askungesaga jag bara troddehände på film. Helt plötsligt hade vi en guldplatta i famnen och över en halvmiljon sålda album. Bakom fasaden utspelades ett psykologiskt drama där utfrysning och manipulation smög sig på . Ett tungtbagage med svår mobbning från skolan underlättade inte. Jag var nära att kastain handduken, frågade mig själv om det var värt det. Men jag levde ju min dröm!Hur kunde jag ge upp det? Att vara ett barn i en vuxenvärld visade sig vara tufft, många gånger satt jag i hotellkorridoren och grät av hemlängtan.Andra gånger grät jag av lycka, lyckan över att fa sta på scenen och göra detjag älskade mest i hela världen. EndFragment-->