fbpx

Zombien i kombin

Zombien i kombin
Författare
Medverkande
Förlag Pug förlag
GenreSkönlitteratur barn och ungdom
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor32
Vikt430 gr
Utgiven2019-03-25
SABHcf
ISBN 9789188699183

 

Zombien är ensam och hungrig. Han har inga vänner kvar. Dom har han nämligen ätit upp Allt han har är sin älskade kombi. I bilen åker han ensam runt i jakten på mat. Allt känns verkligen hopplöst tills han träffar Vampyren.

Zombien i kombin är en sagolikt illustrerad berättelse på rim för barn mellan tre och sex år. I boken möter vi den hungriga och ensamma karaktären Zombien i hans jakt på mat och framför allt vänner. Här får små sagoläsare följa med på ett stingsligt men roligt äventyr bland både kossor, hundar, gräs och granar där ingen varken zombies, vampyrer eller spöken lämnas ensam åt sitt öde!

 

Stefan Holm är till vardags känd som OS-guldmedaljör i höjdhopp och delegat i Internationella Olympiska Kommittén, men har också författat flertalet böcker under sin karriär. Med Zombien i kombin debuterar han nu som barnboksförfattare. 

Jessica Eriksson är dekan vid Karlstad universitet och har tillsammans med illustratören Wurood Altashat, utbildad bildlärare i Irak, tidigare bland annat givit ut FLAX: en flygande start till språk och kultur i Sverige (Columbus Förlag 2016). 

Zombien i kombin är den första av flera planerade böcker i samma serie av trion Altashat/Eriksson/Holm.  

Stäng meny