Träna för en svensk klassiker och andra långlopp

Träna för en svensk klassiker och andra långlopp
Författare
Förlag SISU Idrottsböcker
GenreSport, motion och friluftsliv
FormatDanskt band
SpråkSvenska
Antal sidor337
Vikt0
Utgiven2015-08-07
SABRb
ISBN 9789187745553
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
Förbered dig rätt inför långlopp. Att under ett år genomföra Vätternrundan, Vansbrosimningen, Lidingöloppet och Engelbrektsloppet/Vasaloppet, är ett av de mest populära sätten att skörda frukten av sin träning och nå sitt mål. För att lyckas krävs goda förberedelser, och ju bättre förberedd du är desto mer positiv blir upplevelsen.

Innehållet i denna bok är en fördjupning av samlad kunskap och erfarenhet inom simning, cykel, löpning, längdskidåkning och triathlon samt hur man på bästa sätt kombinerar de olika idrotterna – deras olika moment – i träning och tävling. Här hittar du också kapitel om träningslära, idrottsnutrition, mental träning, förebyggande av idrottsskador och träningsplanering för att öka förståelsen av vad som påverkar en idrottsprestation.

Extramaterial på webbplatsen För att kunna erbjuda mer än vad som ryms i en bok, har vi också skapat en webbplats. Med hjälp av koden som följer med i boken kan du registrera dig för att ta del av fördjupande texter, träningsprogram och kostupplägg, övningar och intressanta länkar.