fbpx

Jag ser dig

Jag ser dig
Författare
Medverkande
Förlag Bokförlaget Hegas
GenreSkönlitteratur barn och ungdom
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor72
Vikt0
Utgiven2009-01-19
SABuHc
ISBN 9789185877072
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
Jag går genom parken. Vid Döda bron ska jag rakt fram. Men så ser jag någon uppe på broräcket. Någon som går där. Balanserar. Det ser livsfarligt ut.

Jag tror att det är en tjej. Jag blir rädd och börjar springa ditåt. Just då snubblar hon till! Det är Annika. Jag är säker på att det är Annika.

Ronja är ny på Apelskolan. Redan första dagen träffar hon Annika. Men saker och ting är inte alltid som man tror …En bok fylld med spänning, mystik och starka känslor som kärlek och sorg om vartannat.

Kommentar från en läsare:
“Den var mystisk. Min kompis måste också läsa boken. Då kan vi prata om det.”
Elin, 14 år

Recensioner från BTJ:
"Handlingen lämnar också många frågor att fundera över och diskutera när boken är färdigläst. Lämplig för lässvaga som eftersöker lite djup i böckerna."
Anna Wilner

"De alltför vanliga dystopiska beskrivningarna av utanförskapet beskrivs här istället skört, mjukt och hoppfullt - utan att tappa i trovärdighet. Identifikationsprocessens frågor, när det gäller såväl sexualitet som frågor om liv eller död, gör även de att boken passar för högstadiets flickor."
Marie-Helene Klementsson

Bloggar:
"Jag ser dig heter den senaste & bästa ungdomsboken jag läst på ett tag! /.../ Det är en liten kort läckerhet, som jag egentligen inte kan berätta så mycket om utan att avslöja allt, men tro mig den är värd att läsas!"
Bibblanbloggen

Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.

Med Hegas nivåer kan läsaren hitta rätt utmaning. Denna bok ligger på nivå 3.
Stäng meny