fbpx

Kall som graven

Kall som graven
Serie Alan Banks
Författare
Medverkande
Förlag Minotaur
GenreDeckare, thrillers och spänning
FormatStorpocket
SpråkSvenska
Antal sidor471
Vikt0
Utgiven2009-01-19
SABHce
ISBN 9789185419203
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen

Alan Banks kallas till London när dottern till ett högt polisbefäl försvinnerEn liten pojke hittar av en slump sin försvunna syster på en porrsida på internet. Familjen vänder sig till Alan Banks och ber om hjälp. Omständigheterna är minst sagt speciella och Banks måste lova att vara diskret. Flickan är dotter till polismästare Jimmy Riddle. En framgångsrik polis som desssutom har politiska ambitioner. 


Det är med ambivalenta känslor Banks låter sig övertalas. Han har själv en ung dotter, men samtidigt är Jimmy Riddle hans fiende och den man som en gång sagt sig vara fast besluten att sätta punkt för hans karriär inom polisen.  Spåren leder till London, in i en värld av droger, sex och kriminalitet – och kallblodigt mord. Men trådarna löper obönhörligt samman hos familjen Riddle där mörka hemligheter från det förgångna, pengar och maktbegär bäddar för en katastrof.

Peter Robinson föddes i Yorkshire. Numera bor han i Toronto tillsammans med sin fru Sheila. Trots att han tillbringat större delen av sitt liv i Kanada utspelar sig hans berättelser huvudsakligen i hemlandet England.

Stäng meny