fbpx

Dödens skulptör

Dödens skulptör
Serie Robert Hunter
Författare
Medverkande
Förlag Jentas
GenreDeckare, thrillers och spänning
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor390
Vikt520 gr
Utgiven2019-01-07
SABHce
ISBN 9789185247905

Vilken tur att du inte tände lampan

En sjuksköterskeelev får sitt livs värsta chock när hon en morgon hittar sin patient, distriktsåklagare Derek Nicholson, brutalt mördad i sin säng. Dådet ter sig fullständigt meningslöst Nicholson var döende i cancer och hade bara några veckor kvar att leva. Men det som allra mest upprör kriminalinspektör Robert Hunter vid Los Angeles rån- och mordrotel är visitkortet som mördaren lämnat efter sig. Det liknar ingenting som vare sig han eller hans partner Carlos Garcia någonsin varit med om.

För Hunter är det ingen tvekan om att mördaren försöker säga något till polisen med detta obegripliga och fasansfulla visitkort, men exakt vad det är tar längre tid för honom att lista ut. Att det är ett sofistikerat pussel med makabra pusselbitar blir alltmer uppenbart när nya lik dyker upp.

Hunter och Garcia tvingas att samarbeta med utredaren Alice Beaumont från distriktsåklagarmyndigheten och de måste skynda sig att få alla pusselbitar på plats innan skulptören lägger sista handen vid sitt mästerverk.

 

Det finns något av Patricia Cornwell i Chris Carters intriger. Daily Mail

Med tanke på Carters bakgrund inom rättspsykologi blir hans mördare ännu mer skrämmande. Mail on Sunday

Carter är en av de där författarna som får skrivandet att verka så lätt Jag kunde helt enkelt inte lägga boken ifrån mig. Crime Squad

En vansinnigt bra kriminalserie. Oerhört bra skrivet, hög kvalitet och spännande hela boken igenom. Liz Loves Books

Stäng meny