Samlingsvolym om Sonja och hennes vänner. Sonja och Rebecka ; Sonja och Maggan firar jul ; Sommar med Sonja och Susanne

Samlingsvolym om Sonja och hennes vänner. Sonja och Rebecka ; Sonja och Maggan firar jul ; Sommar med Sonja och Susanne
Serie Sonja
Författare
Medverkande
Förlag Månpocket
GenreSvenska berättare
FormatPocket
SpråkSvenska
Antal sidor397
Vikt216 gr
Utgiven2020-10-15
SABHc
ISBN 9789179130596

För alla som har älskat Åsa Hellbergs succéromaner om miljardärskan Sonja, som efter sin död förändrar livet för sina bästisar, kommer här en samlingsvolym. Hur kom Sonja på sina idéer för Rebecka, Maggan och Susanne?

I Sonja och Rebecka träffar vi vännerna sex år innan allas liv vändes upp och ned. Sonja har bestämt sig för att göra något åt sitt testamente. Det hela startar med att Sonja och Rebecka tillbringar en vecka på Mallorca … När Sonja och Maggan firar jul tar sin början ligger en deppig Maggan på sjukhus med brutna ben efter en bilolycka. I ett julglittrigt Paris förstår Sonja vad hon vill att Maggan ska få ärva. Sommar med Sonja och Susanne utspelar i ett somrigt London. Michael ska gifta sig och Sonja har god lust att redan nu presentera honom för Susanne, som hon vet är hans perfekta partner. Här slutför Sonja planeringen och tar farväl av de personer som betyder mycket för henne.

Åsa Hellberg skriver som alltid med mycket humor, massor av värme och en seriös underton om sann vänskap.

"...en riktig feelgoodroman"

Bina's Books om Sonja och Maggan firar jul

"Underhållande, trevligt, mysigt och ett himla bra driv /.../... jag ville ha mer, jag känner mig inte färdig med väninnorna som nästan blivit mina väninnorna med."

Mias Bokhörna om Sonja och Rebecka