Spökjägare. Sista chansen

Spökjägare. Sista chansen
Serie Spökjägare
Författare
Förlag Lilla Piratförlaget
GenreSkönlitteratur barn och ungdom
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor240
Vikt470 gr
Utgiven2022-09-28
SABHcg
ISBN 9789178133550

Spökjägarna är tillbaka och nu är det dags att en gång för alla göra upp med Katarina och de andra spökena på Andra sidan! Holly och hennes kompisar har kanske hittat ett sätt att besegra dem -- men det involverar farliga resor till drömmarnas (och mardrömmarnas ) värld.

I Vilaholm fortsätter spökuppdrag att välla in. Men Holly har tillräckligt med att försöka hantera att hennes mamma dykt upp efter flera år. Dessutom har Holly och Joakim äntligen blivit ihop. Eller har de det? Och hur vet man säkert att man är rätt för varann?

Snart får spökjägarna upp ett spår som leder dem till Vilaholms hem för föräldralösa barn -- där två bekanta figurer visar sig ha växt upp  Kommer spökjägarna hinna rädda Vilaholm innan det är för sent?

 

Sagt om tidigare böcker i serien:

"En hisnande berättelse, en hård påfrestning på nervsystemet samtidigt som den är sjukt underhållande." - Ingalill Mosander, Aftonbladet

"Allt är upplagt för en klassisk spökhistoria, och i Martin Jerns händer blir den både läskig och väldigt rolig. Han har exakt tonträff i dialogen, skriver karaktärer som är drastiska och så skräms han på riktigt." - Lisa Bjärbo & Johanna Lindbäck, Vi Läser

"Roligt, rappt och knökfullt med skräckfilmsreferenser, Martin Jern kan genren." - Lotta Olsson, Dagens Nyheter