Jag ser dig

Jag ser dig
Författare
Medverkande
Förlag Lind & Co
GenreDeckare, thrillers och spänning
FormatPocket
SpråkSvenska
Antal sidor427
Vikt230 gr
Utgiven2018-02-05
SABHce
ISBN 9789177791393
<p >En dag upptäcker Zoe Walker ett foto på sig själv bland småannonserna i en Londontidning. Utan förklaring, utan hänvisning till någon hemsida. Det bara finns där ett grynigt svartvitt foto och ett telefonnummer.

<p >Hon visar upp det för sin familj, men de är övertygade om att personen på fotot bara är någon som liknar Zoe. Dagen efter finns en ny annons på samma plats i tidningen med en bild av en annan kvinna. Och dagen därpå ytterligare en.

<p >Är allt bara ett misstag? Ett underligt sammanträffande? Eller är det någon som håller koll på de... Zoe är fast besluten att ta reda på sanningen bakom bilderna.

<p >Jag ser dig är ännu en nervpirrande psykologisk thriller och bladvändare av författaren till succén Jag lät dig gå.

<p >"Tanken på att göra samma upptäckt som Zoe gör skulle säkert skrämma de flesta. Och därför blir det här en spännande och obehaglig historia som är helt omöjlig att sluta läsa."

<p >Oskarshamns-Tidningen, om Jag ser dig

<p >"Författaren av succén Jag lät dig gå visar med Jag ser dig att hon återigen skapat en nervpirrande thriller."

<p >Skaraborgs Allehanda, om Jag ser dig

<p >"efter halva boken ändras allt, det man trott har hänt var inte alls så. Vilket gör boken än mer fascinerande och den sista delen måste man helt enkelt sträckläsa innan man utmattad lägger den ifrån sig."

<p >Expressen Söndag, om Jag lät dig gå

<p >"Resten av boken läser jag glupskt och med andan i halsen. Inte ens när det sista ordet är läst har de iskalla kårarna lämnat min rygg."

<p >Blekinge Läns Tidning, om Jag lät dig gå