Andra sommaren på Katthotellet

Andra sommaren på Katthotellet
Serie Katthotellet
Författare
Medverkande
Förlag Printz
GenreSvenska berättare
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor347
Vikt423 gr
Utgiven2022-08-03
SABHc
ISBN 9789177715689

Andra delen i den populära feelgoodserien om Katthotellet!

För ett år sedan flyttade Jonna till Bohuslän med en dröm: att starta katthotell. Nu närmar sig andra sommaren på Räkholmen och drömmen håller på att bli verklighet. Tillsammans med Esmin har hon byggt och fixat hela våren och nu står hotellet öppet för gäster. Men affärerna går trögt och när en djuraktivist på Räkholmen vill stänga ner katthotellet, då undrar Jonna om hon har begått ett stort misstag.

Som stöd har hon som tur är Anita, den sjuttioåriga kvinnan som gjorde entré i hennes liv samtidigt som hennes farfar försvann. Och det visar sig att Anita bär på en livshistoria som tar med henne och Jonna på en resa både bakåt i tiden - och framåt.

Samtidigt som Jonnas 30-årsdag närmar sig måste hon också kämpa med sitt förflutna. Rättsprocessen mot exet Victor som sol-och-vårade henne året innan river upp många sår. Och hur säker kan hon vara på kärleken till Esmin, när charmige Anders också lurar runt hörnet?

<em>Andra sommaren på Katthotellet</em> är uppföljaren till Jessika Deverts omtyckta sommarroman <em>Katthotellet vid kusten</em>. En saltstänkt feelgood-pärla fylld av humor och kärlek.