fbpx

Ty riket är mitt

Ty riket är mitt
Serie Fredrik Ahlgren
Författare
Medverkande
Förlag Swann Audio
GenreDeckare, thrillers och spänning
FormatLjudbok (CD)
SpråkSvenska
Antal sidor43740
Vikt304 gr
Utgiven2019-06-05
SABHc
ISBN 9789176977842

Idag är de män med makt, men en gång i tiden var de studiekamrater.

När deras intressen sammanfaller är de hänsynslösa, men saker och ting går snabbt fel. Nyckelpersonerna i ett internationellt projekt måste förmås att rösta rätt .  

Utpressningen leder till att en av dem begår självmord och ett anonymt tips hamnar hos regeringen. Extrema åtgärder måste genomföras för att undvika upptäckt.  

Statsministerns informationssekreterare försvinner spårlöst när hon får i uppdrag att undersöka vem som läckt uppgifter. Journalisten Fredrik Ahlgren, som blivit vittne till självmordet, och utpressningsoffrets dotter Edith gör egna efterforskningar och snart är även deras liv i fara.  

Ty riket är mitt är Henrik Focks debutroman, det är en övertygande spänningsroman som utspelar sig i Sveriges högsta kretsar. Det är första delen i Fredrik Ahlgren-serien.  

Henrik Fock föddes 1944 i Linköping men växte upp i Bromma. Han delar sin tid mellan Stockholm och Norrtälje. Efter en karriär som managementkonsult ägnar han sig numera åt skrivandet och har utkommit med ett flertal böcker, både fack- och skönlitterära. Hans romaner är ofta samhällskritiska och handlar om människors sökande efter gemenskap.


CD ljudbok: 11 skivor
Speltid: 12 t. 15 min.
Uppläsare: Håkan Julander

Stäng meny