fbpx

Anna-Lisas antik

Anna-Lisas antik
Serie Anna-Lisa Johansson
Författare
Förlag Förlaget Orda AB
GenreSvenska berättare
FormatPocket
SpråkSvenska
Antal sidor223
Vikt190 gr
Utgiven2014-04-01
SABHc
ISBN 9789175539775
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen

När Anna-Lisa Johansson lämnar sitt trista kontorsjobb i Stockholm och öppnar antikaffär i en nedlagd lanthandel i Roslagen gör hon verklighet av sin dröm. Den unga antikhandlaren njuter i fulla drag av livet på landet och får snabbt vänner i byn. En av dem är Johnny, bilmekanikern med de gröna ögonen, som hälsar på allt oftare. Men orosmolnen hopar sig. Antiktjuvar härjar i trakten, och på närbelägna Solstaholms slott får Anna-Lisa en fiende att se upp med.

Retroromantik: Anna-Lisas Antik är en feelgood-roman om att förverkliga en dröm, om att finna lyckan i ett enkelt liv på landet, och om att välja rätt man. Huvudpersonen Anna-Lisa Johansson, i dryga trettioårsåldern, är antikhandlare med retroinriktning och hennes passion för porslin, möbler och kläder från 1950-70-tal genomsyrar boken.

Eli Åhman Owetz född 1962 är journalist. På fritiden driver hon bloggen Femtiotalsjakten, en av Sveriges populäraste retrobloggar. Hon är född och uppvuxen på en liten gård i Roslagen, därAnna-Lisas Antik utspelar sig och har varit chefredaktör för bygdens tidning, Norrtelje Tidning.

Stäng meny