Underbara soppor : kockarnas favoriter

Underbara soppor : kockarnas favoriter
Författare
Medverkande
Förlag Lind & Co
GenreMat och dryck
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor231
Vikt970 gr
Utgiven2016-08-30
SABQcaac
ISBN 9789174615548
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
Det sägs ofta att en kocks rykte står och faller med kvaliteten på hans eller hennes soppa. Kanske är det därför många av oss är tveksamma till att laga vår egen. Med den här kokboken vill Paul Gayler visa oss att det faktiskt är enkelt att lyckas, och att resultatet både är näringsrikt och utsökt.
Underbara soppor innehåller 100 recept, från de välbeprövade klassikerna till mindre kända pärlor från olika länder världen över - Vietnam, Japan, Italien, Spanien och Colombia för att nämna några. Här finns buljonger och konsomméer, släta och gräddiga soppor, matiga och hälsosamma soppor, traditionella favoriter, exotiska smaker och kylda soppor.
Utöver recept innehåller boken också Pauls sopplektioner, som förklarar viktiga tekniker med tydliga steg-för-steg-fotografier. Dessutom har Paul tagit in bidrag från några av sina favoritkockar som lagt till sina mest älskade recept till samlingen.

PAUL GAYLER är köksmästare på det prestigefyllda Lanesborough Hotel i London där han basar över 35 kockar. Gayler har 20 års erfarenhet från några av Europas allra bästa restauranger och har skrivit flera uppskattade kokböcker. På Lind & Co har han tidigare utkommit med Korvar - hur du gör och lagar din egen korv (2011).

"Varje soppa avbildas i ett utsökt färgfoto på uppslagets ena sida med ingredienser och recept på motsatt sida. Ofta anges också kockens tips. [...] Ett utförligt sökregister avslutar denna bok som egentligen borde ha titeln "Allt om soppor"."
Eeva-Stiina Sundén, BTJ