fbpx

Mayakoden

Mayakoden
Författare
Medverkande
Förlag Lind & Co
GenreDeckare, thrillers och spänning
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor515
Vikt712 gr
Utgiven2012-07-20
SABHce
ISBN 9789174611007
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
Adam Sabir riskerade livet i jakten efter Nostradamus försvunna profetior. Och när de förutspådda händelserna nu börjar slå in är tiden knapp. Dessutom är Sabir inte den enda som söker efter svar.
Det hemliga sällskapet Corpus Maleficus fortsätter sitt sökande. De tolv kvarvarande medlemmarna, vanställda sedan födseln, föräldralösa och tränade för grymhet och våld, är beredda att göra allt för att stoppa Sabir.
Samtidigt lämnar en ung man sitt hem och ger sig ut på en farlig resa. Han måste återföra en handskriven bok till mayafolket, en av de sista texterna som finns kvar efter spanjorernas härjningar, en högst viktig bok som kan rädda jorden från undergång, och som också hänger samman med hemligheterna bakom Nostradamus försvunna profetior.

MARIO READING föddes i Dorset, England men tillbringade stora delar av sin uppväxt i Tyskland och Frankrike. Som ung sålde han antikvariska böcker, red dressyr i Wien, spelade polo i Indien, Spanien, Frankrike och Dubai och arbetade på kaffeplantage i Mexiko. Reading gjorde succé med boken Nostradamus försvunna profetior (Lind & Co, 2010) som har getts ut i över trettio länder och sålts i hundratusentals exemplar. Mayakoden utgör en fristående fortsättning.

"Det är fartfyllt och spännande, boken påminner lite om Dan Browns "Da Vinci-koden" i sättet handlingen är uppbyggd"
Elisabeth Pettersson, Nerikes Allehanda
Stäng meny