fbpx

Agnes hjärta Edward

Agnes hjärta Edward
Författare
Medverkande
Förlag Bonnier Pocket
GenreSvenska berättare
FormatPaperback/mjukband
SpråkSvenska
Antal sidor377
Vikt205 gr
Utgiven2010-02-15
SABHc
ISBN 9789174290790
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen

Agnes är gift med Ragnar och mor till Kim och Noah och hon vill leva även om det gör ont – för att få veta vad det är för skillnad på bra ont och dåligt ont.
Ragnar är tjugo år äldre än sin hustru, rik som ett troll och Agnes är som förhäxad av hans händer. Ragnar vill Agnes väl, det är hela hemligheten.
En dag kommer konstnären Edward i Agnes värld. Visst ser Ragnar vad som håller på att hända men han och Anges har aldrig levt som andra och vad kan han göra? Och vad i hela fridens namn kan Agnes göra? Lever hon inte nu tar livet kanske slut och då blir bara en gravsten med versmått om plikt och taktkänsla kvar av henne.
Så Agnes släpper och faller, hon faller och faller, som i Underlandet, fast så många runt omkring gör vad de kan för att rädda henne.

Lina Forss nya roman är befriad från konventioner och gott uppförande. Med en alldeles egen röst berättar hon en vacker och smärtsam kärlekshistoria om Agnes – Agnes som plockar morötter i guldskor, som badar i havet i november när hon borde knulla med den hon längtar efter, som är barn till sina barn och som skrämmer livet ur sin terapeut.

Stäng meny