Guinness World Records 2019

Guinness World Records 2019
Författare
Medverkande
Förlag Bonnier Fakta
GenreUppslagsböcker mm.
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor256
Vikt1156 gr
Utgiven2018-09-11
SABBa
ISBN 9789174248791

Världens mest populära rekordbok är tillbaka! Med tusentals nya rekordkategorier och nysatta rekord, som spänner över allt från yttre rymden till makalösa sportbedrifter via Instagram, lego, jordklotet och mänskliga underverk.

Årets ena tema är bygga, skapa och konstruera och det handlar om de största och mest spektakulära byggnaderna, de största fartygen, de längsta broarna,

Det andra temat är lego och alla de fantastiska legoskapelserna – och nu menar vi de största och mest häpnadsväckande plastbitskreationerna som du någonsin har sett. Var beredd på att tappa hakan!

I vanlig ordning träffar du de mest tokiga rekordhållarna, de minsta och största kelgrisarna, världens kortaste och längsta människor, de hårigaste och mest tatuerade personerna och naturligtvis så tar vi ett varv ut i den stora yttre rymden.

Allt detta och mycket mycket mer, presenterat med helt nya bilder. Välkommen till en rafflande, extraordinär och helt otrolig ny rekordbok. Inget är för litet eller för stort för att få plats här!