fbpx

LCHF till fest

LCHF till fest
Författare
Medverkande
Förlag Bonnier Fakta
GenreMat och dryck
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor126
Vikt699 gr
Utgiven2012-09-04
SABQcabb
ISBN 9789174242409
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen


Nu kan du göra festmåltiden både till en fantastisk smakupplevelse och en välgärning för kroppen. I den här boken hjälper dig Jens Linder att göra härlig, rustik och lite lyxig festmat med väldigt lite kolhydrater (LCHF). Helt oemotståndligt.
Välj mellan ljuvliga smaker från havet, vällagade kötträtter, överraskande och nya smakkombinationer av grönsaker samt fantastiska såser av alla dess slag. Och tro inte att ”lite kolhydrater” betyder att du missar måltidens självklara final – här finns gott om desserter som gör middagen komplett!
Det här är helt enkelt en sinnlig och generös kokbok med härliga lättlagade recept för festliga middagar. Förutom de läckra recepten och de stilrena matporträtten i boken bjuder Jens på sina bästa kocktips samt ger dig färdiga menyförslag.
Förrätter och tilltugg: Knapriga ostflarn med paprikakräm, Ostron med koreanska smaker, Pilgrimsmussla med het grapefruktsallad
Varmrätter: Entrecote med spenatsallad a la crème, Hälleflundra Napolitana, Getost & aubergine med tomat- och sardellsås, Grillad gös med shiratakinudlar, Ostfondue LCHF, Low carb burger
Efterrätter: Klassisk chokladmousse med björnbär, Ostbricka på nordiskt vis, Isad citrussallad
Boken är genomillustrerad av den prisbelönte fotografen Stefan Wettainen.
”För mig är LCHF ett återvändande till forna tiders kloka kosthåll. Där kolhydraterna var utfyllnad som man fick ta mer av när sovlen inte räckte till.”
Jens Linder


Stäng meny