fbpx

Fit forever : träning som livsstil

Fit forever : träning som livsstil
Författare
Medverkande
Förlag Fitnessförlaget
GenreSport, motion och friluftsliv
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor176
Vikt843 gr
Utgiven2011-08-09
SABRag
ISBN 9789173630399
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen

Dolph Lundgren är civilingenjören som sadlade om till actionskådis i Hollywood. Redan i genombrottsrollen i Rocky IV gjorde han sig känd för sin enastående fysik. Och han är lika vältränad idag, tjugosex år senare, något han visade häromåret när han gjorde succé i Melodifestivalen.
I Fit forever avslöjar en av våra största stjärnor hur han fortfarande kan vara så vältränad. Här finns träningsprogrammen, tipsen och styrkeövningarna som gör att även du kan nå toppformen – och behålla den för alltid. Dolph berättar självutlämnande om hur han som spinkig tonåring upptäckte träningen och hur den inte bara gav honom en ny kropp utan även bättre självkänsla.
Med Fit forever ger Dolph dig de verktyg du behöver för att få den kropp du vill ha och förtjänar. Något du har glädje av i alla skeden av livet.
Ur innehållet:1. Briefing: Grunden du behöver för att få fantastiska resultat2. Mission: Dolphs tankar om träning och hälsa3. Weaponry: De bästa och mest effektiva styrketräningsövningarna4. Special ops: Så kan du komma i form trots att du inte har mycket tid på dig eller är på resande fot5. Fuel: Den bästa kosten för de bästa resultaten6. Fit forever: Så ser du till att hålla formen resten av livet

Stäng meny